Ens presentem

 

La Unió Excursionista de Matadepera està inscrita en el registre del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i en el Registre d’Entitats Culturals de Matadepera. És membre de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) i de la FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada).

Aquesta societat esportiva sense ànim de lucre és oberta a tothom que vulgui compartir els seus objectius:

  • La pràctica de l’excursionisme.
  • El respecte i la coneixença de la natura i de l’entorn.
  • Ajudar i contribuir a la conservació de les restes rurals, arqueològiques i camins històrics

La UEM fou fundada el 28 de juliol de 1986. És la unió, de aquí ve el seu nom, de dues colles senderistes que hi havia al poble.
Dos anys abans, el 1984, van  crear la Ronda de Matadepera, una de les pioneres en aquest tipus de caminades populars que transcorre pels nombrosos senders del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac.

Encara que el nostre domicili social i fiscal és al Casal de Cultura de Matadepera, que compartim amb les altres entitats del poble, solament l’utilitzem per a fer l’Assemblea de Socis, reunions de la Junta Directiva i Vegueria del Vallès, així com conferències i audiovisuals. Comuniquem les nostres activitats i notícies a la nostra web, per e-mail, facebook, a la Gaseta de Matadepera i premsa comarcal, si s’escau. La resta de tràmits, com la domiciliació de rebuts, cobraments i pagaments i la tramitació de llicències ho fem tot per internet.

L’actual Junta Directiva (2024-2028) està formada per les següents persones:
-PRESIDENT: Jordi Miranda Rius
-SECRETARI: Lluís Ollé Biosca
-TRESORERA: Carme Puig Franch