26 DE MAIG-Berguedà, excursió de tot el dia

-->

Berguedà, excursió de tot el dia

Benvolguts socis i simpatitzants de la UEM:

La “TRAIL CATLLARÀS”, prova de curses de muntanya de 15, 23 i 42 km, (marató), respectivament, que fins l’any passat es feia el mes de juliol, aquest any, per evitar la calor, la traslladen al diumenge 19 de maig, cosa que la UEM desconeixia al moment de programar aquesta excursió.

Són més de 1300 participants, des de les 6 del matí fins les 4 de la tarda, que n’ocuparan tots els senders de la Serra.

D’altra banda, juntament amb les activitats prèvies del dissabte, La Pabla de Lillet queda totalment saturada de cotxes i visitants. És per això que l’organització ens recomana que fem la nostra excursió un altre dia i hem decidit fer-la el diumenge següent 26 de maig.

 

 

CONEGUEM EL CATLLARÀS A PEU

 

Data:               Diumenge, 26 de maig de 2019.

Lloc de Sortida:  Pavelló Municipal “1r d’Octubre”, porta costat Riera, on és el bar del Pavelló.

Hora:               7:30 h. del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins l’aparcament públic de La Pobla de Lillet, en principi, el primer a mà dreta

Distància:            16,911 km. Dia complet.

Dificultat:           Mitjana

Desnivell acumulat: 610 m

Temps:             5:00 hores, sense comptar aturades.

 

Ruta circular per La Pobla de Lillet. El recorregut comença pujant al Monestir de Santa Maria i al Castell de Lillet; continúa per l’Esglesiola de Sant Miquel, Peu de la Roca del Castell i la Creu del Castell. Passem pel Xalet del Catllaràs i el Mirador de la Roca de la Lluna i Joc de la Pilota. (Zones previstes per esmorzar). Arribem al Santuari Santa Maria de Falgars ( lloc on dinarem en la zona de pic-nic, cafés, etc..) i des d’quí finalitzarem a La Pobla de Llillet.

Gaudirem de magnífiques panoràmiques de la Serra del Moixeró, Puigllançada, Tossa d’Alp i Pedraforca. Ens faran de guies la nostra col·laboradora de la UEM  Carme Puig i el seu marit.

 

Cal portar esmorzar i dinar. Compartirem les despesses del cotxe (7 €/persona)

 

 

Per inscriure’s feu-lo, si us plau, a l’ e-mail uem@uem.cat o trucant al telèfon 608 096 668, facilitant-nos les dades que expliquem a continuació:

 

ATENCIÓ “NO FEDERATS” A LES NOVES NORMES DE LA LLEI RGPD:

Al moment de fer l’inscripció per aquesta excursió  ens heu d’aportar, si us plau, les següents dades:

-Nom i dos cognoms.

-Nº DNI (o Catsalud el que no tingui DNI)

-Data de naixement (format dd/mm/aaaa)

-Telèfon (format 9 dígits)

-Correu electrònic (format “exemple@exemple.com”)

-¡ATENCIÓ, NOVETAT: Poseu també la vostra adreça

-Un cop entrades aquestes dades al fitxer de la FEEC, ja no caldrà que les torneu a posar cada vegada que vingueu a fer una excursió amb la UEM.

Sense aquestes dades no podrem assegurar al participant.

Si us plau: no espereu a facilitar-nos les dades a la sortida: ens fa perdre a tothom molt de temps. Passeu-nos-les al nostre mail abans del dissabte o ens truqueu per telèfon.

Els participants NO FEDERATS de les darreres excursions (Masia El Farell i Santa Creu de Palou  del 27 de gener-2019 i Les Rafardes del 17 de febrer-2019, així com la de Rupit del 14-4-19) cal que ens aporteu solament l’adreça,la resta de dades ja les tenim.

 

Nous preus 2019 de l’excursió:

SOCIS: gratuït.

NO SOCIS: 5 €.

 

Assegurança Temporal 24 hores:

SOCIS NO FEDERATS: 4,50 €

PARTICIPANTS NO FEDERATS: 6 €

 

NOTA: En el cas d’ajornar l’excursió solament avisarem les persones inscrites.