Excursió pels voltants de Mura: El Puig de la Balma, La Vila i el Molí del Mig.

-->

Data: Dissabte, 22 de maig de 2021.

Lloc de Sortida: Pavelló Municipal “1er d’Octubre”, (costat Riera, Bar “ El Pavelló)

Hora: 7:45 (*) h. del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins uns dels aparcaments de Mura.

Distància:  8 km, aprox.

Desnivell: +/-, 200 m

Dificultat: Fàcil, amb un repetxó de sortida.

Temps: 3:00 h, sense comptar aturades.

 

(*) Sortirem una mica més d’hora per la dificultat de trobar aparcament els caps de setmana a Mura.

 

NOTA COVID-19:

Els participants d’aquesta travessa hauran de complir amb les normes establertes. Dins del cotxe es portarà la mascareta i durant el recorregut, ja sigui caminant o en les aturades, es mantindrà la distància.

 

Excursió pels voltants de Mura: El Puig de la Balma, La Vila i el Molí del Mig.

 

Iniciarem el recorregut pel carrer que ens portarà a la Font de l’Era. Unes travesses de fusta ens ajudaran a creuar el torrent i iniciarem el repetxó que ens portarà a la Creu de la Vila. Aquí farem una petita aturada per a veure la panoràmica del poble de Mura. Tot seguit, continuarem pel sender que ens durà al Puig de la Balma, lloc on esmorzarem.

Gaudirem d’aquest indret que és un dels més bonics i amb més història del Parc. Destaquen les concavitats de la roca, les diferents parts irregulars de la construcció i afegits de la masia. Dedicarem uns minuts a veure-la per dintre. (Capella de Santa Margarida, museu,, restaurant, Casa de Pagès, compres, etc..)

Davallarem cap el poble tot passant per la masia coneguda com La Vila, restaurada amb l’estil modernista del s.XIX. Seguirem el sender que ens portarà al costat de la Masia Can Miqueló, l’Àrea d’Esplai de la Riera de Nespres, Font de la Mascorosa, El Molí del Mig i arribada a l’aparcament.

 

ATENCIÓ¡ NOU PROTOCOL DE LA FECC I DE L’ASSEGURADORA AGRUPACIÓ PER A LES LLICÈNCIES TEMPORALS.

1-La FEEC ha de tenir les dades del participant abans de què aquest iniciï l’excursió. O sia, si l’excursió comença  el dissabte a les 7:45 h., com és el nostre cas, les dades han de ser-hi a la UEM abans de les 21:00 h.de divendres. (La FEEC  i tots els centres excursionistes tanquem dissabte i diumenge) .S’ha de sortir, doncs, ja assegurat.

2-Si hi ha alguna baixa el dia de l’excursió, abonarem els diners.

El “Procediment d’accident” passa per a trucar als telèfons següents: al 112 (urgència màxima) i al 900 120 180 per qualsevol tipus de lesió (triar l’hospital,si cal que vingui una ambulància, etc..)

L’accidentat solament s’ha d’identificar amb el núm. del DNI.

Heu de tenir present que els centres excursionistes no tramitem aquestes gestions telefòniques ni omplin papers com es feia antigament.

ATENCIÓ “NO FEDERATS” A LES NOVES NORMES DE LA LLEI RGPD (Règim General de Protecció de Dades Personals 679/2016 que va entrar en vigor el 25 de maig de 2018)

Al moment de fer la inscripció per aquesta excursió  ens heu d’aportar, si us plau, les següents dades:

-Nom i dos cognoms.

-Nº DNI (o Catsalud el que no tingui DNI)

-Data de naixement (format dd/mm/aaaa)

-Telèfon (format 9 dígits)

-Correu electrònic (format “exemple@exemple.com”)

-Un cop entrades aquestes dades al fitxer de la FEEC, ja no caldrà que les torneu a posar cada vegada que vingueu a fer una excursió amb la UEM.

ATENCIÓ¡ Sense aquestes dades no podrem assegurar el participant.

El programa de la FEEC no admet que manqui una sola dada.

Si us plau: no espereu a facilitar-nos les dades a la sortida:. Passeu-nos-les al nostre mail abans del divendres ( o el dissabte si l’excursió és el diumenge).

 

Preus de l’excursió:

SOCIS: gratuït.

NO SOCIS: 5 €.

Assegurança Temporal 24 hores:

SOCIS NO FEDERATS: 4,50 €

PARTICIPANTS NO FEDERATS: 6 € 

 

Aquestes despesses ens les heu d’ingressar al nostre IBAN: ES30-2100-0423-9002-0007-6844 abans del dijous a les 21:00 h.

Les persones que ens ingressin el divendres ens hauran de mostrar el comprovant bancari o passar-nos-lo per e-mail el mateix divendres.