Excursió Cingles de Vallcebre 14-05-2022

-->

Data: Dissabte, 14 de maig  de 2022.

Lloc de Sortida: Pavelló Municipal “1er d’Octubre”, (costat Riera, Bar “ El Pavelló)

Hora: 7:30 h.  del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins els aparcaments públics de Vallcebre (Berguedà).

Distància: 9,500 km, aprox.

Desnivell: +/- 250 m.

Dificultat:  Fàcil, amb algun petit repetxó.

Temps:   3:30 h, sense comptar aturades.

 

NOTES:

-Encara que la Llei del Covid-19 ha canviat donant més llibertat amb l’ús de les mascaretes, la possibilitat de contagiar-nos encara no ha acabat; és per això que recomanem, no obliguem, als participants d’aquesta travessa que dins del cotxe portem la mascareta i durant el recorregut, ja sigui caminant o en les aturades,mantinguem la distància.

 

Haurem de compartir les despesses del cotxe. Són 206 km, més dos peatges. El cost és de 45 €/cotxe, que es repartiran entre els excursionistes (3 passatgers: 15 €/cadascú) i es pagarà directament al conductor.Aquest és exclòs del pagament. 

 

Excursió als Cingles de Vallcebre.

 

Recorregut: Campanar de Vallcebre- Font de Belians- Ermita de Santa Magdalena- Grau del Sastre (esmorzar)- diferents i variats “graus”- Foradada- El Molí- Camí Empedrat- Campanar.

 

El “grau” és una passera de pedra que permet pujar i baixar pels cingles. En realitat, la majoria són “sense conexió”, prohibit fer-ho, cosa que impideix, per dir-ho d’una manera vulgar “jugar-se-la”. El sender camina sempre per sobre dels cingles, i això és el seu principal atractiu:  gaudir d’unes panoràmiques fantàstiques: l’embassament de La Baells, Pedraforca, Comabona, Serra d’Ensija, el Cadí, Moixerò i molts més.

NOU PROTOCOL DE LA FECC I DE L’ASSEGURADORA AGRUPACIÓ PER A LES LLICÈNCIES TEMPORALS.

1-La FEEC ha de tenir les dades del participant abans de què aquest iniciï l’excursió. O sia, si l’excursió comença  el dissabte a les 8:00 h., com és el nostre cas, les dades han de ser-hi a la UEM abans de les 21:00 h.de divendres. (La FEEC  i tots els centres excursionistes tanquem dissabte i diumenge) .S’ha de sortir, doncs, ja assegurat.

2-Si hi ha alguna baixa el dia de l’excursió, abonarem els diners.

El “Procediment d’accident” passa per a trucar als telèfons següents: al 112 (urgència màxima) i al 900 120 180 per qualsevol tipus de lesió (triar l’hospital,si cal que vingui una ambulància, etc..)

L’accidentat solament s’ha d’identificar amb el núm. del DNI.Heu de tenir present que els centres excursionistes no tramitem aquestes gestions telefòniques ni omplin papers com es feia antigament.

ATENCIÓ “NO FEDERATS” A LES NOVES NORMES DE LA LLEI RGPD (Règim General de Protecció de Dades Personals 679/2016 que va entrar en vigor el 25 de maig de 2018).Al moment de fer la inscripció per aquesta excursió  ens heu d’aportar, si us plau, les següents dades:

-Nom i dos cognoms

-nº DNI

-Data de naixement (format dd/mm/aaaa)

-Telèfon (format 9 dígits)

-Correu electrònic (format “exemple@exemple.com”)

 

-Un cop entrades aquestes dades al fitxer de la FEEC, (NOVETAT-2022) “solament caldrà que torneu a facilitar-nos cada vegada que vingueu a fer una excursió amb la UEM el DNI i la data de naixement”.

ATENCIÓ¡ Sense aquestes dades no podrem assegurar el participant.

El programa de la FEEC no admet que manqui una sola dada.

Si us plau: no espereu a facilitar-nos les dades a la sortida:. Passeu-nos-les al nostre mail abans del divendres ( o el dissabte si l’excursió és el diumenge).

Preus de l’excursió:

SOCIS: gratuït.

NO SOCIS: 5 €.

Assegurança Temporal 24 hores:

SOCIS NO FEDERATS: 4,50 €

PARTICIPANTS NO FEDERATS: 6 € 

 

Aquestes despesses ens les heu d’ingressar al nostre IBAN: ES30- 2100-0423-9002-0007-6844 abans del dijous a les 21:00 hores. Les  persones que ens ingressin el divendres, ens hauran de mostrar el comprovant.