EXCURSIÓ A LES GORGES DE LA CARANÇA  (Pirineu francés)

-->

EXCURSIÓ A LES GORGES DE LA CARANÇA  (Pirineu francés)

 

Data:                 Dissabte, 25 de setembre de 2021.

Lloc de Sortida:     Pavelló Municipal “1er d’Octubre”, (costat Riera, Bar “ El Pavelló”)

Hora:                 7:00 h. del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins l’aparcament de les Gorges, a Thués-entre-Valls, via Túnels del Cadí.

Distància:            8 km, aprox.

Desnivell +:              1.246 m.

Desnivell -:          1.336 m

Dificultat:            Fàcil, però no apta per persones amb vertigen.

Temps:                3:00 h, sense comptar aturades. (En farem moltes degut a les característiques de l’itinerari)                     

 

Cal portar esmorzar i dinar i el Passaport Sanitari Europeu.

La UEM inicia la nova temporada fent una excursió de les anomenades clàssiques. La farem senzilla, amb una anada i tornada pels mateixos “camins”. Aquests són molt variats i entretinguts: Les Cornises, sender estret amb un precipici de fons que ens obligarà a agafar-nos de la sirga de la pared; ponts tibetants que es belluguen i que passarem d’un/a en un/a amb el vaivé característic; passarel·les d’alumini inscrustades a les roques a sobre del riu.Tot tenint com a fons un  paisatge de roca, arbres i aigua excepcional.

.NOTA COVID-19:

Els participants d’aquesta travessa hauran de complir amb les normes establertes. Dins del cotxe es portarà la mascareta i durant el recorregut, ja sigui caminant o en les aturades, es mantindrà la distància.   

ATENCIÓ¡ NOU PROTOCOL DE LA FECC I DE L’ASSEGURADORA AGRUPACIÓ PER A LES LLICÈNCIES TEMPORALS.

1-La FEEC ha de tenir les dades del participant abans de què aquest iniciï l’excursió. O sia, si l’excursió comença  el dissabte a les 7:00 h, com és el nostre cas, les dades han de ser-hi a la UEM abans de les 21:00 h.de divendres. (La FEEC  i tots els centres excursionistes tanquem dissabte i diumenge) .S’ha de sortir, doncs, ja assegurat.

2-Si hi ha alguna baixa el dia de l’excursió, abonarem els diners.

El “Procediment d’accident” passa per a trucar als telèfons següents: al 112 (urgència màxima) i al 900 120 180 per qualsevol tipus de lesió (triar l’hospital,si cal que vingui una ambulància, etc..)

L’accidentat solament s’ha d’identificar amb el núm. del DNI.

Heu de tenir present que els centres excursionistes no tramitem aquestes gestions telefòniques ni omplin papers com es feia antigament.

ATENCIÓ “NO FEDERATS” A LES NOVES NORMES DE LA LLEI RGPD (Règim General de Protecció de Dades Personals 679/2016 que va entrar en vigor el 25 de maig de 2018)

Al moment de fer la inscripció per aquesta excursió  ens heu d’aportar, si us plau, les següents dades:

-Nom i dos cognoms.

-Nº DNI (o Catsalud el que no tingui DNI)

-Data de naixement (format dd/mm/aaaa)

-Telèfon (format 9 dígits)

-Correu electrònic (format “exemple@exemple.com”)

-Un cop entrades aquestes dades al fitxer de la FEEC, ja no caldrà que les torneu a posar cada vegada que vingueu a fer una excursió amb la UEM.

ATENCIÓ¡ Sense aquestes dades no podrem assegurar el participant.

El programa de la FEEC no admet que manqui una sola dada.

Si us plau: no espereu a facilitar-nos les dades a la sortida:. Passeu-nos-les al nostre mail abans del divendres ( o el dissabte si l’excursió és el diumenge).

Preus de l’excursió:

SOCIS: gratuït.

NO SOCIS: 5 €.

Assegurança Temporal 24 hores:

SOCIS NO FEDERATS: 4,50 €

PARTICIPANTS NO FEDERATS: 6 € 

 Aquestes despesses ens les heu d’ingressar al nostre IBAN: ES30-2100-0423-9002-0007-6844 abans del dijous a les 21:00 h.

Les persones que ens ingressin el divendres ens hauran de mostrar el comprovant bancari o passar-nos-lo per e-mail el mateix divendres.

 

ATENCIÓ¡¡ Despesses dels cotxes particulars:

El cost del cotxe per aquesta excursió és de 75 €. Inclou la benzina dels 328 km, i els peatges de l’autopista de Manresa i Túnel del Cadí, anada i tornada.Tal com vam quedar a la darrera excursió del Berguedà, el propietari del cotxe no paga i, en aquests cas, els 75 € s’hauran de repartir entre els acompanyants. Podem fer excepcions segons la distribució dels passatgers.P.e: si en un cotxe vam 4 i en l’altre 3, dividirem, si us sembla, els 150 € entre els 7 acompanyants.