Cims del Montseny

-->

EXCURSIÓ AL CIMS DEL MONTSENY “TURÓ DE L’HOME” I “LES AGUDES”.

 

Data: Dissabte, 11 de juliol de 2020.

Lloc de Sortida: Pavelló Municipal “1er d’Octubre”, (costat Riera, Bar “ El Pavelló)

Hora:  7:30 h. del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins l’aparcament de l’església de Santa Fe del Montseny.

Distància:  12,16 km

Pujada acumalada: 590 m

Dificultat:   Mitjana

Temps:   4 hores, sense comptar aturades.

 

Un cop acabat el confinament i l’ Estat d’Alarma, la UEM reinicia les seves activitats. Ho farem anant a caminar pels dos cims més elevats del Montseny: el Turó de l’Home (1.706 m) i Les Agudes (1.703 m), essent una de les excursions més boniques d’aquest Parc Natural.

 

Farem el següent recorregut: Santa Fe del Montseny (1.125 m) – Pla de l’Espinal- Font del Briançó- Les Agudes- Turó de l’Home- Pou de neu del Comte- Santa Fe.

Cal inscriure’s a l’ e-mail uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668.

Cal portar esmorzar.

 

 

ATENCIÓ¡¡¡

NOU PROTOCOL DE LA FECC I DE L’ASSEGURADORA AGRUPACIÓ PER A LES LLICÈNCIES TEMPORALS.

1-La FEEC ha de tenir les dades del participant abans de què aquest iniciÏ l’excursió. O sia, si l’excursió comença  el dissabte a les 7:30 h., com és el nostre cas, les dades han de ser-hi a la FEEC el divendres abans de les 23:59 hores. (La FEEC  i tots els centres excursionistes tanquem dissabte i diumenge) .S’ha de sortir, doncs, ja assegurat.

2-Si hi ha alguna baixa el dia de l’excursió, abonarem els diners i si es produeix una inscripció  també el mateix dia, la UEM farà el pagament a la FEEC el dissabte-tarda o nit, però l’assegurat no podrà, en cas d’accident, donar el part fins l’endemà. 

El “Procediment d’accident” passa per a trucar als telèfons següents: al 112 (urgència màxima) i al 900 120 180 per qualsevol tipus de lesió (triar l’hospital,si cal que vingui una ambulància, etc..)

L’accidentat solament s’ha d’identificar amb el nº del DNI.

Heu de tenir present que els centres excursionistes no tramitem aquestes gestions telefòniques ni omplin papers com es feia antigament.

ATENCIÓ “NO FEDERATS” A LES NOVES NORMES DE LA LLEI RGPD (Règim General de Protecció de Dades Personals 679/2016 que va entrar en vigor el 25 de maig de 2018)

Al moment de fer la inscripció per aquesta excursió  ens heu d’aportar, si us plau, les següents dades:

-Nom i dos cognoms.

-Nº DNI (o Catsalud el que no tingui DNI)

-Data de naixement (format dd/mm/aaaa)

-Telèfon (format 9 dígits)

-Correu electrònic (format “exemple@exemple.com”)

-Un cop entrades aquestes dades al fitxer de la FEEC, ja no caldrà que les torneu a posar cada vegada que vingueu a fer una excursió amb la UEM.

ATENCIÓ¡ Sense aquestes dades no podrem assegurar el participant.

El programa de la FEEC no admet que manqui una sola dada.

Si us plau: no espereu a facilitar-nos les dades a la sortida: ens fa perdre a tothom molt de temps i ara ja vegeu que s’ha de fer tot a l’avançada. Passeu-nos-les al nostre mail abans del divendres ( o el dissabte si l’excursió és el diumenge).

Preus de l’excursió:

SOCIS: gratuït.

NO SOCIS: 5 €.

Assegurança Temporal 24 hores:

SOCIS NO FEDERATS: 4,50 €

PARTICIPANTS NO FEDERATS: 6 € 

 

DESPESSES COTXE: Acompanyants del cotxe,(4 persones per cotxe, inclós el conductor), socis i no socis, 5 €/persona. ( O sia, el viatge, gasolina/gasoil + peatge, té un cost pel conductor de 20 €)