EXCURSIÓ AL CONGOST DE MONT-REBEI (9 de juny)

-->

EXCURSIÓ AL CONGOST DE MONT-REBEI

La UEM prepara una sortida a l’Espai Natura Congost de Mont-rebei, que, com sabeu, és un immens tall de parets verticals amb uns penya-segats impressionants que ha creat el riu Noguera Ribagorçana.

L’excursió l’hem programada pel dissabte 9 de juny. Farem la “Ruta de les passarel·les i Congost de Mont-rebei”, per entendre’ns “la postal”, o sia, el tram més bonic dels senders, deixant de banda les vies ferrades.

Sortida de Matadepera a les 6:45 hores des del Pavelló Municipal, porta costat Riera.,desplaçant-nos fins l’aparcament de La Masieta. Des d’aquí, un taxi de muntanya en portarà fins l’àrea de Montfalcó. Iniciarem des d’aquest punt el recorregut: són 8 km des de Montfalcó fins el punt d’informació La Masieta. El desnivell és de 463 m. de pujada i 560 m.de baixada i 3 hores de temps, sense  comptar aturades. La dificultat és mitjana i no apta per a  persones amb vertigen.

Cal portar esmorzar i dinar i  inscriure’s  a la UEM a l’e-mail uem@uem.cat o al nostre telèfon 608 096 668.

 

Preus de l’excursió:

Socis: gratuït

No socis: 5 €

No Federats:  hauran  de pagar 4,50 € pel concepte Assegurança Temporal Obligatòria 24 hores de la FEEC i tots, socis i no socis, compartirem les despeses dels cotxes i el taxi.

 

IMPORTANT NO FEDERATS:

Encara que en el cas d’un accident la UEM us faria totes les tramitacions, és convenient que llegiu els vostres drets a la pàgina web de la FEEC www.feec.cat, /carnet federatiu/ extracte de la pòlissa temporal/,  12 pàgines, però la més importants és la nº 5 (Modalitat 4, Activitats de les Entitats) on teniu les “cobertures d’assistència sanitària”, tant pel que respecta a la zona, com de les garanties i capital, que no coincideixen exactament amb el Carnet Federatiu Anual dels federats.

 

Matadepera,  9 d’abril de 2018