Excursió al Puigsacalm (1.515 m)

-->

Excursió al Puigsacalm (1.515 m)

Data: Diumenge, 15 d’abril de 2018.

Lloc de Sortida: Pavelló Municipal de Matadepera, porta costat Riera.

Hora: 7:30 h. del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins l’aparcament de la Collada de Bracons.

Distància:  8,62 km

Dificultat: Mitjana

Desnivell màxim: 378 m

Temps: 2:45 h, sense comptar aturades.

 

La UEM es desplaça al Puigsacalm, la muntanya que separa les comarques d’Osona i la Garrotxa. És el punt més alt de la Serralada Transversal i els seus entorns són plens de paisatges verds i frondosos, amb magnífiques vistes als cims i les serres del Principat.

El recorregut és el següent: Collada de Bracons- Roca del Corb- el Tosell Xic- el Tosell Gros- Puigsacalm -Puig dels Llops- Font de la Trencadissa- Collada de Sant Bartomeu- Faig Gros- Aparcament.

Cal portar esmorzar.

Preus de l’excursió:

Socis: gratuït

No socis: 5 € (a ingressar al nostre IBAN)

 

No Federats:  hauran  de pagar 4,50 € pel concepte Assegurança Temporal Obligatòria 24 hores de la FEEC i ingressar-los dos dies abans del dia de l’excursió al nostre IBAN  ES30-2100-0423—9002-0007-6844.Si pot ser, eviteu de pagar-los el mateix dia, ja què es perd molt de temps a la sortida. Si un participant no pot venir a l’excursió, la UEM li tornarà els diners.Ens heu de facilitar, si us plau, nom, dos cognoms,número del DNI i telèfon de contacte per a poder avisar si la excursió s’ajorna. Solament avisarem a les persones inscrites.

Compartirem les despesses de cotxe (4 €) que liquidarem als seus conductors. Per això, ens agruparem en el mínim de cotxes possibles, si pot ser.

Ex: un No Soci No Federat haurà de pagar: 5 € + 4,50 € + 4 € = 13,50 €

 

El Puigsacalm i el Puig dels Llops des de prop del Coll de Joanetes

IMPORTANT NO FEDERATS:

Encara que en el cas d’un accident la UEM us faria totes les tramitacions, és convenient que llegiu els vostres drets a la pàgina web de la FEEC www.feec.cat, /carnet federatiu/ extracte de la pòlissa temporal/,  12 pàgines, però la més importants és la nº 5 (Modalitat 4, Activitats de les Entitats) on teniu les “cobertures d’assistència sanitària”, tant pel que respecta a la zona, com de les garanties i capital, que no coincideixen exactament amb el Carnet Federatiu Anual dels federats.

 

Més infomació a la nostra web www.uem.cat, Cal inscriure’s a l’ e-mail uem@uem.cat o al telèfon 608 096 66