EXCURSIÓ AL CONGOST DE MONT-REBEI

-->

EXCURSIÓ AL CONGOST DE MONT-REBEI

La UEM prepara una sortida a l’Espai Natura Congost de Mont-rebei, que, com sabeu, és un immens tall de parets verticals amb uns penya-segats impressionants que ha creat el riu Noguera Ribagorçana.

L’excursió l’hem programada pel segon cap de setmana del mes de juny, dissabte 9 o diumenge 10. Es tracta de tenir una petita garantia de bon  temps alhora que encara no ha arribat el moment àlgid de l’afluència de visitants que es preveu a partir de l’inici de l’estiu i ens permeti poder reservar taxi de tornada per què ens porti al primer aparcament.

 

Faríem la “Ruta de les passarel·les i Congost de Mont-rebei”, per entendre’ns “la postal”, o sia, el tram més bonic dels senders, deixant de banda les vies ferrades.

Sortida de Matadepera a les 7:00 hores, desplaçant-nos fins l’aparcament gratuït de Montfalcó. Iniciaríem des d’aquest punt el recorregut: són 8 km des de Montfalcó fins el punt d’informació La Masieta. El desnivell és de 463 m. de pujada i 560 m.de baixada i 3 hores de temps, sense  comptar aturades. No apte per persones amb vertigen.

Tot arribant a  l’aparcament de la Masieta, i desprès d’un petit descans al Centre d’Informació, ens esperaran el taxi (8 persones) o taxis que ens portaran a Montfalcó, regresant des d’aquí a Matadepera.

Cal portar esmorzar i dinar i  inscriure’s  a la UEM a l’e-mail uem@uem.cat o al nostre telèfon 608 096 668 abans del  20 d’abril. (Els inscrits quedarem d’acord en les dates i/o altres opcions , com podria ser, p.e., allargar un dia més i fer una segona excursió, aportar uns xòfers, amics o familiars que no farien les dues excursions i no caldria llogar taxis, etc..

 

 

Preus de l’excursió:

Socis: gratuït

No socis: 5 € (a ingressar al nostre IBAN)

 

No Federats:  hauran  de pagar 4,50 € pel concepte Assegurança Temporal Obligatòria 24 hores de la FEEC (si són dos dies= 9 €)  i ingressar-los una setmana abans de l’excursió al nostre IBAN  ES30-2100-0423—9002-0007-6844. Si un participant no pot venir a l’excursió, la UEM li tornarà els diners.Ens heu de facilitar, si us plau, nom, dos cognoms i número del DNI i telèfon de contacte per a poder avisar si l’ excursió s’ajorna. Solament avisarem a les persones inscrites.

 

Compartirem les despeses de cotxe que liquidarem als seus conductors. Per això, ens agruparem en el mínim de cotxes possibles, si pot ser. Els kms. d’anada i tornada a Montfalcó són 490, aprox. El consum més els peatges de Manresa són 60 €, aprox,  i el taxi de muntanya són 70 €, aprox,  per a 8 persones. Suposant que anem aquest grup de 8, sortiríem, arrodonint,  a 20 €/persona

Ex: un No Soci No Federat haurà de pagar: 5 € + 4,50 € + 20 € = 29,50 €, aprox.

IMPORTANT NO FEDERATS:

Encara que en el cas d’un accident la UEM us faria totes les tramitacions, és convenient que llegiu els vostres drets a la pàgina web de la FEEC www.feec.cat, /carnet federatiu/ extracte de la pòlissa temporal/,  12 pàgines, però la més importants és la nº 5 (Modalitat 4, Activitats de les Entitats) on teniu les “cobertures d’assistència sanitària”, tant pel que respecta a la zona, com de les garanties i capital, que no coincideixen exactament amb el Carnet Federatiu Anual dels federats.

 

Matadepera,  5 d’abril de 2018