Excursió al Canó D’Añisclo (Del 16 al 18 de juliol)

-->

Excursió al Canó D’Añisclo

Data:              Del 16 al 18 de juliol de 2018.

Lloc de Sortida: Pavelló Municipal de Matadepera, porta costat Riera.

Hora:              10:00 h. del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins el poble d’Escalona (Osca, Parc Natural d’Ordesa i Mont Perdut)

 

Les activitats que farem seran:

Dia 16, tarda: Visita a las “Pozas” i Salt de Puyarruego, on ens podrem banyar a les fredas aigües del salt.

Dia 17, 8 del matí: Canó d’Añisclo. És un profund pas llaurat per l’acció càrstica de les aigües del riu Bellós sobre les roques de pedra calcària, formant uns tobogans i cascades espectaculars i un dels indrets més bonic dels Pirineus. El recorregut és el següent: Ermita i pont de Sant Úrbez- Molí d’ Aso- Cova Os Moros- Pont de Sangons- La Ripareta- Fuenteblanca. El temps previst, sense comptar aturades, d’anada i tornada és de 10 (deu) hores.

Dia 18, matí: Visitarem la Font dels Banys o dels Suspirs, d’aigua templada i saludable,  a 4,5 km d’Escalona. Haurem de baixar 298 escalons i fer-los també de pujada per veure la font i beure l’aigua, ajudant-nos d’unes cadenes fixades a les parets.

 

Farem dos dies de mitja pensió (65 €/persona i dia, aprox) i dinarem pel nostre compte. Cal reservar plaça abans del 15 de juny.

Preus de l’excursió:

Socis: gratuït

No socis: 5 €

No Federats:  hauran  de pagar 4,50 € pel concepte Assegurança Temporal Obligatòria . Socis i no socis compartirem les despesses dels cotxes.(570 km + peatge Manresa = 13,50 €/ participant).

 

Cal inscriure’s a l’ e-mail uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668.

 

 

IMPORTANT NO FEDERATS:

Encara que en el cas d’un accident la UEM us faria totes les tramitacions, és convenient que llegiu els vostres drets a la pàgina web de la FEEC www.feec.cat, /carnet federatiu/ extracte de la pòlissa temporal/,  12 pàgines, però la més importants és la núm. 5 (Modalitat 4, Activitats de les Entitats) on teniu les “cobertures d’assistència sanitària”, tant pel que respecta a la zona, com de les garanties i capital, que no coincideixen exactament amb el Carnet Federatiu Anual dels federats.