Excursió a Montserrat Febrer 2018

-->

Excursió a Montserrat

 

Data:  Diumenge, 25 de febrer de 2018.

Lloc de Sortida: Pavelló Municipal de Matadepera, porta costat Riera.

Hora:  7:30 h. del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins l’aparcament de Can Maçana (Montserrat)

Distància:  11,5 km

Dificultat: Mitjana

Temps:  3:45 h, sense comptar aturades.

 

Excursió a Montserrat

La UEM es desplaça a la part més oriental del massís de Montserrat, passant per llocs molt emblemàtics d’aquest Parc Natural.

El recorregut és el següent: Aparcament de Can Maçana- Camí de la Roca Foradada- Collet de Guirló- Pas de la Portella- Refugi Vicenç Barbé- Pas del Príncep- Font de l’Esllavissada- Coll de Porc- la Cadireta- la Roca Foradada- Aparcament.

La caminada recorre, en gran part, els senders PR C-78 i GR-172, la qual cosa ens permetrà disfrutar d’unes magnífiques vistes dels gran rocams “Els Frares Encantats” i “Les Agulles”.

Cal portar esmorzar i recomanem portar bastons.

Preu de l’excursió:

Socis: gratuït

No socis: 5 € (a ingressar al nostre IBAN)

Els No Federats hauran  de pagar 4,50 € pel concepte Assegurança Temporal 24 hores de la FEEC i ingressar-los abans del dia de l’excursió al nostre IBAN  ES30-2100-0423—9002-0007-6844.Si pot ser, eviteu de pagar-los el mateix dia, ja què es perd molt de temps a la sortida. Si un participant no pot venir a l’excursió, la UEM li tornarà els diners.Ens heu de facilitar, si us plau, nom, dos cognoms i número del DNI.

Compartirem les despesses de cotxe i de l’aparcament de pagament, que liquidarem als conductors dels cotxes. Per això, ens agruparem en el mínim de cotxes possibles, si pot ser.

Demanem als que venen per primer cop amb la UEM  i no els coneixem, que siguin capaços de tenir un ritme continuo  en terreny pla de 4 km/hora i pugi o baixi amb facilitat desnivells de 600 m (p.e. pujar a La Mola des del poble de Matadepera  sense descansar, per que si no tampoc podrà venir als Pirineus o pre-Pirineus). Cadascú ha de preveure la seva disponibiltat per fer aquestes pujades i baixades de Montserrat. És convenient pel grup i per aquesta excursió no portar gossos.

Cal inscriure’s a l’ e-mail uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668