NOVA DATA-Excursió a les Cingleres d’Aiats i la Serra de Cabrera

-->

 

Excursió a les Cingleres d’Aiats i la Serra de Cabrera

Data: Diumenge, 27 de maig de 2018

Lloc de Sortida: Pavelló Municipal de Matadepera, porta costat Riera.

Hora: 7:30 h. del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins l’aparcament de la Zona Esportiva de Cantonigrós

Distància: 11,200 km

Dificultat:Mitjana

Desnivell màxim:  409 m.

Temps: 4:00 h, sense comptar aturades.

Ruta molt bonica i paratges fantàstics de les Cingleres d’Aiats, amb corriols, camins pedregosos, boscos i magnífiques vistes (Osona, Montseny, Rasos de Peguera, Pedraforca, Collsacabra) des del Santuari de Cabrera (1296 m) i cim de Cabrera.

El recorregut és el següent: Pont de la Rotllada- Masia d’ Aiats- Graus de les Escales- Corrals del  Pla d’Aiats- Mirador de la Cinglera (lloc on esmorzarem) – Coll del Bram- Les Marrades- Santuari- Cim de Cabrera (pel “passadís”, 1307 m, anada i tornada)-  Baixada Grau Nou (escales espectaculars)- Masia Caselles- Cantonigrós.

Cal portar esmorzar.

Preus de l’excursió:

Socis: gratuït

No socis: 5 €

No Federats:  hauran  de pagar 4,50 € pel concepte Assegurança Temporal Obligatòria

EX: un participant no soci i  no federat ha de pagar 5 € + 4,50 € = 9,50 € , ingressant-los, si us plau, al nostre IBAN ES30-2100-0423-9002-0007-6844

Socis i no socis: les despesses del cotxe són 4 €, i es paguen directament als xòfers.

Més infomació a la nostra web www.uem.cat, Cal inscriure’s a l’ e-mail uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668. En cas d’ajornament solament avisarem a les persones que s’hagin inscrit.

 

(*) La pujada des de la Masia d’Aiats al Mirador és un fort desnivell i pot representar una dificultat pels senderistes no habituats a la muntanya. Hi haurà una persona per marcar el pas lent però continuo, descansant si s’escau.