Excursió a la Vall d’Horta

-->

Excursió a la Vall d’Horta

Data: Diumenge, 18 de març de 2018.

Lloc de Sortida: Pavelló Municipal de Matadepera, porta costat Riera.

Hora: 8:00 h.(*) del matí, desplaçant-nos en cotxes particulars fins l’aparcament del Marquet de la Roca.

Distància: 9,5 km

Dificultat: Mitjana

Temps: 3:00 h, sense comptar aturades.

La Vall d’Horta és un gran  espai al nord del Parc de Sant Llorenç. El nostre recorregut d’aquesta excursió és el nord, amb uns  dels paisatges més bonics del Parc, destacant la balconada dels Emprius.

Iniciarem la caminada a la Masia del Marquet de la Roca, estil modernista i casa pairal del poeta Joan Oliver. Pel Pont de la Muntada iniciarem una lleugera pujada que ens portarà a la Font d’Agramunt i a la masia del mateix nom. Arribarem a la Roca Sereny, des d’on començarem a gaudir de bones panoràmiques. Passant per l’Era Ventosa i el Coll de Pregona iniciarem el sender dels Emprius. El Queixal Corcat i el Cau dels Emboscats són plens d’històries i llegendes. Davallarem pel Turò de Finestrelles cap a el Collet del Llor i la seva font, que sempre raja i situada amb un marc de pedra ombrívol que convida a descansar. Unes passes més avall i arribarem al punt de sortida.

Cal portar esmorzar.

Preus de l’excursió:

Socis: gratuït

No socis: 5 € (a ingressar al nostre IBAN)

Els No Federats hauran  de pagar 4,50 € pel concepte Assegurança Temporal 24 hores de la FEEC i ingressar-los abans del dia de l’excursió al nostre IBAN  ES30-2100-0423—9002-0007-6844.Si pot ser, eviteu de pagar-los el mateix dia, ja què es perd molt de temps a la sortida. Si un participant no pot venir a l’excursió, la UEM li tornarà els diners.Ens heu de facilitar, si us plau, nom, dos cognoms i número del DNI.

(*) A causa de les nevades i pluges dels darrers dies, la sortida programada per aquest diumenge “Excursió al Serrat del Moro”, i publicada  a la Gaseta de Matadepera, resta ajornada fins una altra data.

Compartirem les despesses de cotxe, que liquidarem als seus conductors. Per això, ens agruparem en el mínim de cotxes possibles, si pot ser.

Cal inscriure’s a l’ e-mail uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668, facilitant-nos, si us plau,  el número de telèfon, ja què en cas de què s’ajorni l’excursió, solament avisarem als inscrits.

IMPORTANT NO FEDERATS:

Encara que en el cas d’un accident la UEM us faria totes les tramitacions, és convenient que llegiu els vostres drets a la pàgina web de la FEEC www.feec.cat, /carnet federatiu/ extracte de la pòlissa temporal/,  12 pàgines, però la més importants és la nº 5 (Modalitat 4, Activitats de les Entitats) on teniu les “cobertures d’assistència sanitària”, tant pel que respecta a la zona, com de les garanties i capital, que no coincideixen exactament amb el Carnet Federatiu Anual dels federats.